5/4/13

Κάλεσμα στην Αντιφασιστική Πορεία το Σάββατο 6 Απρίλη στην πλ. Ευόσμου



Ο αντιφασιστικός αγώνας πρέπει να αποτελέσει την πρώτη μάχη ενάντια στο σύνολο του σάπιου κόσμου, που προσπαθεί να κρατηθεί στον αφρό βουλιάζοντας τους εργαζόμενους και τους καταπιεσμένους στην πιο στεγνή εκμετάλλευση ενώ προορίζει τους μετανάστες για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ή τον βίαιο θάνατο από τις ναζιστικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής, οι οποίες δρουν ανενόχλητες με την πλάτη της ΕΛ.ΑΣ του φασίστα Δένδια. 

Ο φασισμός μας θέλει δούλους των αφεντικών. Το τσάκισμα του φασισμού και του ναζισμού, είναι καθήκον του οργανωμένου προλεταριάτου, και των συμμάχων του.

Χρησιμοποιώντας την ιστορική μνήμη του τόπου, ο οποίος έχει δώσει κάποιες από τις πιο σκληρές μάχες απέναντι στην αποκτήνωση των εγκληματικών ναζιστικών ορδών καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία στη δυτική πλευρά της πόλης το Σάββατο 6 Απρίλη στις 12.00 στην πλατεία Ευόσμου. 

Ο μαχητικός ταξικός αντιφασισμός,  μπορεί και επιβάλεται να αναμετρηθεί με το σύνολο του συστήματος εκμετάλλευσης, του κράτους και του κεφαλαίου. Έλληνες και μετανάστες, γυναίκες και άντρες, ηλικιωμένοι και νέοι, εργαζόμενοι και άνεργοι, πέρα από τους οποιουσδήποτε τεχνητούς διαχωρισμούς πρέπει να δώσουμε την μάχη από κοινού. 

Κανένας φτωχός να μην πυκνώσει τις τάξεις των ναζί, ο ναζισμός είναι το καλύτερο τσιράκι των αφεντικών, είναι η τελευταία εφεδρεία τους, που από σήμερα ήδη καλλιεργείται κάτω από τον «δημοκρατικό μανδύα», της πιο στυγνής ταξικής εκμετάλλευσης των τελευταίων ετών. Δεν θα αφήσουμε τους μετανάστες να γεμίζουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της δημοκρατίας κατά παραγγελία της ναζιστικής πολιτικής ατζέντας. Η παρανομοποίηση της εργασίας ξεκινά από τους μετανάστες για να περάσει στο σύνολο της κοινωνίας, μέσω της υποβάθμισης των δυνάμεων της απέναντι στο κεφάλαιο. Να ξεριζώσουμε από τις γειτονίες μας τις ναζιστικές συμμορίες, να ανατρέψουμε το σύστημα που τις γεννά.


ΝΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.


Με μαχητικούς εργατικούς αγώνες ενάντια σε αφεντικά, κράτος και φασίστες, για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας.

2.04.2013
Κίνηση Εργατικής Χειραφέτησης & Αυτοοργάνωσης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου